ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΥΕΞΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΑΣΚΗΣΗ

ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ
Το Αερόβιο σας βοηθά να κάψετε θερμίδες και σωματικό λίπος. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους άσκησης για απώλεια βάρους είναι η αερόβια άσκηση, επίσης γνωστή ως κάρδιο.
Παραδείγματα περιλαμβάνουν περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμπι. Η αεροβική άσκηση δεν έχει σημαντική επίδραση στη μυϊκή σας μάζα, τουλάχιστον σε σύγκριση με την άρση βάρους.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Η γενική προπόνηση φυσικής κατάστασης λειτουργεί προς τους γενικούς στόχους της συνολικής υγείας και ευεξίας, αντί για τους στενούς στόχους του αθλητικού ανταγωνισμού, τους μεγαλύτερους μυς ή τις ανησυχίες για την εμφάνιση.
Ένα κανονικό μέτριο σχήμα προπόνησης και μια υγιεινή διατροφή μπορούν να βελτιώσουν τη γενική σας εμφάνιση, να τονώσετε τους μυς σας, να βελτιώσετε το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας, αποτρέποντας ταυτόχρονα τις μειώσεις στην υγεία που σχετίζονται με την ηλικία ή τον τρόπο ζωής και μια σειρά καρδιακών βλαβών και οργάνων που συνοδεύουν την αδράνεια και την κακή διατροφή.
ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Η κυκλική προπόνηση είναι μια μορφή προπόνησης σώματος ή αντοχής ή προπόνησης αντίστασης χρησιμοποιώντας υψηλή ένταση. Στοχεύει στην ανάπτυξη δύναμης ή στη μυϊκή αντοχή.
Μια άσκηση κυκλική προπόνηση είναι η ολοκλήρωση όλων των προδιαγραφών ασκήσεων στο πρόγραμμα. Όταν ολοκληρωθεί ένας κύκλος, ξεκινάει πάλι η πρώτη άσκηση για το επόμενο κύκλος.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Οι ασκήσεις σωματικού βάρους είναι ασκήσεις ενδυνάμωσης που χρησιμοποιούν το βάρος του ατόμου για να παρέχουν αντίσταση στη βαρύτητα.
Οι ασκήσεις σωματικού βάρους μπορούν να ενισχύσουν ένα εύρος δυνατοτήτων βιοκινητήρων, όπως δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, ευελιξία, συντονισμό και ισορροπία.
Όλα αυτά από την άνεση του δικού σας χώρου / σπιτιού.
TRX
Το TRX είναι μια μορφή προπόνησης ανάρτησης που χρησιμοποιεί ασκήσεις σωματικού βάρους για την ταυτόχρονη ανάπτυξη αντοχής, ισορροπίας, ευελιξίας και σταθερότητας του πυρήνα. Απαιτεί τη χρήση του TRX Suspension Trainer, ενός εργαλείου εκπαίδευσης απόδοσης που αξιοποιεί τη βαρύτητα και το σωματικό βάρος του χρήστη για να ολοκληρώσει τις ασκήσεις.
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
Η άσκηση ως Ιατρική προάγει τη φυσική δραστηριότητα βέλτιστη υγείας, είναι αναπόσπαστο μέρος στην πρόληψη και θεραπεία πολλών ιατρικών παθήσεων και πρέπει να αξιολογείται τακτικά και να περιλαμβάνεται ως μέρος της υγειονομικής περίθαλψης.
ΔΥΝΑΜΗ
Γυμναστική και φυσική απόδοση χρησιμοποιήστε ειδικευμένες άσκησης για να βελτιώσετε την απόδοση των ανταγωνιστικών αθλητών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του συνδυασμού προπόνησης δύναμης και αερόβιας προετοιμασίας, μαζί με μια ποικιλία περαιτέρω μεθόδων.
HIIT
Οι προπονήσεις υψηλής έντασης  (HIIT) παρέχουν βελτιωμένη αθλητική ικανότητα και κατάσταση καθώς και βελτιωμένο μεταβολισμό της γλυκόζης σε σύγκριση με μεγαλύτερες συνεδρίες που περιλαμβάνουν άλλα σχήματα.
Το HIIT προκάλεσε σημαντικές μειώσεις στη μάζα λίπους ολόκληρου του σώματος.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
 • Διδάσκοντας σας τη σωστή φόρμα: Ένας προσωπικός εκπαιδευτής θα σας καθοδηγήσει στο πώς να κάνετε ασκήσεις σωστά και με ασφάλεια. Εάν είστε καινούργιοι στο γυμναστήριο ή είστε νέοι για την άρση βαρών, η σωστή τεχνική είναι απαραίτητη.
  Κρατήστε ένα αντικειμενικό μάτι: Όταν εργάζεστε μόνοι σας, δεν μπορείτε πάντα να πείτε εάν πρέπει να προσαρμόσετε τη στάση, τη θέση ή το εύρος κίνησης. Οι προσωπικοί εκπαιδευτές παρακολουθούν τη φόρμα σας κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας και σας διορθώνουν εάν είναι απαραίτητο.
  Γνώση και εμπειρία: Οι PT πρέπει να ενημερώνονται για τις τάσεις του κλάδου και τις μεθόδους κατάρτισης, οι οποίες θα σας εξοικονομήσουν χρόνο από τη διεξαγωγή όλης της έρευνας.
  Ωθήστε τα όριά σας: Οι προσωπικοί εκπαιδευτές είναι παθιασμένοι και υποστηρικτικοί, αλλά θα σας προκαλέσουν και θα σας παρακινήσουν να προωθήσετε τον εαυτό σας περισσότερο.
  Σας κρατώ υπεύθυνο: Μερικές φορές, η πιο δύσκολη μάχη είναι να φτάσετε στο γυμναστήριο. Ένας προσωπικός εκπαιδευτής θα σας θεωρήσει υπεύθυνο. δεν είναι τόσο εύκολο να ακυρώσετε το γυμναστήριο εάν έχετε προσωπική προπόνηση.
  Σχεδιάστε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Οι προσωπικοί εκπαιδευτές θα δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα ταιριάζει στις ανάγκες, τις ικανότητες και τους στόχους σας. Για παράδειγμα, εάν ο στόχος σας είναι να χάσετε βάρος, το πρόγραμμά σας θα περιλαμβάνει συγκεκριμένες ασκήσεις απώλειας βάρους. Ο προσωπικός σας εκπαιδευτής θα παρακολουθεί και θα προσαρμόζει το σχέδιό σας με βάση την πρόοδό σας.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ
 • Τι είναι η άσκηση αποκατάστασης;
  Η αποκατάσταση της άσκησης είναι μια προσωπικά καθορισμένη σειρά ασκήσεων που κυμαίνονται από ενεργή κίνηση έως ενδυνάμωση ασκήσεων που χρησιμοποιούν ζώνες, σωματικό βάρος και μηχανές αντίστασης ή ελεύθερα βάρη, ανάλογα με τις ανάγκες της κατάστασης και των ευρημάτων του πελάτη κατά την αξιολόγηση.
  Οι ασκήσεις αποκατάστασης στοχεύουν στην επιστροφή της πλήρους λειτουργίας μετά από τραυματισμό μέσω της αναδόμησης της μυϊκής δύναμης, της αντοχής, της δύναμης και της βελτίωσης της συνολικής ευελιξίας και της κινητικότητας. Εδώ στο The Treatment Room, καταλαβαίνουμε ότι κάθε αθλητής, αθλητισμός και τραυματισμός είναι μοναδικός, γι ‘αυτό προσωπικά προσαρμόζουμε κάθε σχέδιο αποκατάστασης σε εσάς για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας.
  Η άσκηση αποκατάστασης διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην ανάρρωση από πόνο ή τραυματισμό και σε πολλές περιπτώσεις η επιτυχία της θεραπείας αποδίδεται στην εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου και προοδευτικού σχεδίου αποκατάστασης. Ο θεραπευτής σας θα συνεργαστεί μαζί σας για να σας βοηθήσει να ανακάμψετε και να αποτρέψετε τον εκ νέου τραυματισμό. Είτε οι στόχοι σας επιστρέφουν στο μαραθώνιο είτε απλά δεν έχετε πόνο, οι θεραπευτές μας μπορούν να προσαρμόσουν την αποκατάστασή σας σε ΣΑΣ.
  Θέλουμε να σας επιστρέψουμε στο παιχνίδι «Α»!
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Η αθλητική απόδοση είναι ο τρόπος με τον οποίο μετράται η αθλητική συμμετοχή. Η αθλητική απόδοση είναι ένα σύνθετο μείγμα βιομηχανικής λειτουργίας, συναισθηματικών παραγόντων και τεχνικών προπόνησης.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Vo2 max
Το VO2 max, επίσης γνωστό ως μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου, είναι η μέτρηση της μέγιστης ποσότητας οξυγόνου που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα άτομο κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης. Είναι μια κοινή μέτρηση που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της αερόβιας αντοχής ενός αθλητή πριν ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Είναι ένα από τα πολλά τεστ που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της ικανότητας καρδιαγγειακής ικανότητας και της απόδοσης ενός αθλητή.
ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ
Η εξέταση γαλακτικού αίματος είναι ένας αξιόπιστος οδηγός για ασφαλή και αποτελεσματική προπόνηση για αθλητές. Βοηθά τον αθλητή να αποφύγει την υπερβολική ή υπερβολική προπόνηση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση. Αυτός είναι ένας εξαιρετικά ευεργετικός δείκτης στην επιτυχία, ή αλλιώς, στην αθλητική απόδοση ενός ατόμου.
Το γαλακτικό για έναν αθλητή είναι πηγή καυσίμου. Όσο περισσότερο ένας αθλητής εκπαιδεύεται, τόσο υψηλότερο θα είναι το κατώφλι του γαλακτικού. Επομένως, όσο υψηλότερη είναι η ένταση της προπόνησης, τόσο περισσότερο το σώμα παράγει γαλακτικό αίμα σε υψηλότερες εντάσεις. Αυτή η έναρξη της ταχείας συσσώρευσης γαλακτικού αίματος είναι γνωστή ως αναερόβιο κατώφλι ή γαλακτικό κατώφλι.
ΠΙΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ
Η αρτηριακή πίεση είναι η πίεση του αίματος στις αρτηρίες σας – τα αγγεία που μεταφέρουν το αίμα σας από την καρδιά σας στον εγκέφαλό σας και στο υπόλοιπο σώμα σας. Χρειάζεστε μια συγκεκριμένη πίεση για να μετακινήσετε το αίμα γύρω από το σώμα σας.
Η αρτηριακή σας πίεση αυξάνεται φυσικά όλη μέρα και νύχτα, και είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει ενώ κινείστε. Είναι όταν η συνολική αρτηριακή σας πίεση είναι σταθερά υψηλή, ακόμη και όταν ξεκουράζεστε, πρέπει να κάνετε κάτι γι ‘αυτό.
ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
Η λιπομέτρηση είναι μια διαδικασία που θα εκτιμήσει και αξιολογήσει (σε ποια κατηγορία ανήκετε πχ υπέρβαρο κα.) τη σύσταση του σώματός σας και των συστατικών που το συνθέτουν, δηλαδή της λιπώδους και της άλιπης μάζας (μυϊκή μάζα, υγρά, οστά).
Επιπλέον, με βάση τη διαθέσιμη τεχνολογία του σήμερα, υπάρχει η δυνατότητα να αξιολογήσουμε και την κατανομή που έχει το λίπος στο σώμα μας, δηλαδή πόσο λίπος έχουμε στον κορμό, στα χέρια και στα πόδια.
functional movement screen
Το FMS είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό ασυμμετριών που οδηγούν σε λειτουργικές ελλείψεις κίνησης. Το FMS στοχεύει στον εντοπισμό ανισορροπιών στην κινητικότητα και τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια επτά βασικών μοτίβων κίνησης.
ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
Θεωρείται ως το «πρότυπο χρυσού» για τη μέτρηση της μέγιστης αντοχής ή της εκρηκτικής αντοχής σε μη εργαστηριακά περιβάλλοντα, η δοκιμή 1RM μπορεί να διεξαχθεί σε μια μεγάλη ποικιλία πληθυσμών, από παιδιά ηλικίας 6+ ετών, έως μεσήλικες ασθενείς με στεφανιαία καρδιά νόσος.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

[fcp-bmi-calculator]
[fcp-protein-intake-calculator]
[fcp-bfc-calculator]
[fcp-water-intake-calculator]

Get
Movin’

Δωρεάν εβδομαδιαίες συμβουλές γυμναστικής

Τοποθεσία

Λευκωσία, Κύπρος

Πληροφορίες επαφής

(+357) 99370505
[email protected]

Ακολουθησε μας