Ορίστε τους στόχους σας

Να είσαι δραστήριος

Αποκτήστε το αποτέλεσμα

Μιχάλης Βασίλειου

Κλινικός Εργοφυσιόλος

Προσωπική Γυμναστή

Αθλητικη Μυϊκη Αποκατασταση

Συνταγογράφηση Άσκησης

Σχετικά με εμένα

 

Δημιουργηθήκαμε για να σας βοηθήσουμε να ζήσετε μια καλύτερη, πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη ζωή.

Πιστεύουμε ότι η σωματική δραστηριότητα πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους, παντού, ανεξάρτητα από το επίπεδο εισοδήματος ή την πρόσβαση στο γυμναστήριο. Γι ‘αυτό προσφέρουμε τα πιο προσιτά και αποτελεσματικά προγράμματα προπόνησης στον ιστό, προγράμματα γευμάτων και χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία, τη διατροφή και τη φυσική κατάσταση.

Ο αθλητισμός και η άσκηση ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Ως νεαρός, ασχολούμαι πάντα ενεργά με τον αθλητισμό, κυρίως με το Χάντμπολ, καθώς ήταν κάτι που μου άρεσε να κάνω. Λίγο ήξερα ότι η φυσική κατάσταση και η σωματική δραστηριότητα θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από την απλή απόλαυση και διασκέδαση.

Στο Λύκειο, άρχισα να διαβάζω βιβλία και να ψάχνω στο Διαδίκτυο σχετικά με τις διάφορες δομικές και λειτουργικές προσαρμογές της άσκησης, οι οποίες μου επέτρεψαν να δω την άσκηση από διαφορετική οπτική και ως τρόπο να βοηθήσω τους ανθρώπους να βελτιώσουν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά την υγειά τους. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ακολούθησα σπουδές στην Αθλητική Επιστήμη και τη Φυσική Αγωγή.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, εκπλήρωσα το πάθος που έχω να κατανοήσω το ανθρώπινο σώμα και πώς λειτουργεί στις αθλητικές δραστηριότητες. Αυτές οι αμέτρητες αντιδράσεις που παρατηρούνται σε διάφορα συστήματα του σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι πραγματικά συναρπαστικές, καθιστώντας τον τομέα της φυσικής κατάστασης ένα αξιοσημείωτο πεδίο επιστήμης για μελέτη και εργασία.

Είμαι βέβαιος ότι μια μέρα θα εκπληρώσω το όνειρό μου να κάνω έρευνα στον τομέα της άσκησης, καθώς και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να εγγραφούν σε αθλητικές δραστηριότητες ή να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσω της φυσικής κατάστασης.

Εργαλεία επιτυχίας

01

Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης

 

02

Σχέδια άσκησης

 

03

Καθοδήγηση φυσικής κατάστασης

Get
Movin’

Δωρεάν εβδομαδιαίες συμβουλές γυμναστικής

Τοποθεσία

Λευκωσία, Κύπρος

Πληροφορίες επαφής

(+357) 99370505
[email protected]

Ακολουθησε μας